29.9.2021 13:14
Lahti Basketball Juniorit ry

Harrastustukihakemus - vähävaraisten perheiden lasten harrastusmaksujen tukemiseksi

Jokaisella lapsella on oikeus harrastuksiin riippumatta perheen elämäntilanteesta. Lahti Basketball Juniorit ry tukee perheitä lasten harrastuskustannuksissa.

Lahti Basketball Juniorit keräsi viime jouluna varoja vähävaraisten perheiden juniori-ikäisten lasten tai nuorten liikunnan perustoimintaan harrastusmaksujen tukemiseksi vuodelle 2021. Tuki kerättiin joulukuussa 2020, Anna vähävaraiselle liikuntaharrastus joululahjaksi- pienkeräyksessä. Tukea jaetaan maksimissaan 50€/kuukausi yksittäisen pelaajan osalta. Tuen jakamisesta päättää ohjausryhmä.

Harrastustuen myöntämisen perusteina voi olla esimerkiksi perheen monilapsisuus, työttömyys, yksinhuoltajuus, sairaudet tai akuutit kriisit tai muista toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti tuen ohjausryhmän toimesta.

Jos koet perheesi tarvitsevan tukea lapsen harrastuksen aloittamiseen tai jatkumiseen, täytä vapaamuotoinen hakemus, joka vastaa seuraaviin kysymyksiin:
- Hakijan nimi (pelaaja)
- Hakijan syntymäaika (pp.kk.vvvv)
- Joukkue / harjoitusryhmä
- Vanhemman nimi
- Sähköpostiosoite (päätös toimitetaan tähän osoitteeseen)
- Perustele tähän tuentarve (vapaamuotoinen selvitys, miksi haet tukea lapselle)

Lähetä hakemus sähköpostilla seuralle osoitteeseen jimi.koskinen@lbj.fi

Tukea jaetaan niin kauan kuin avustusvaroja on jäljellä.

Lisätietoja harrastustukihakemuksesta: https://www.lbj.fi/seura/kausimaksut/harrastustukihakemus/

Lisätietoja myös muista tuki- ja avustusmahdollisuuksista: https://www.lbj.fi/seura/kausimaksut/tukea-harrastusmaksuihin/

sekä

Jimi Koskinen
Toiminnanjohtaja
Lahti Basketball Juniorit ry
jimi.koskinen@lbj.fi
044 275 6767